Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár 2011.

2011.08.31

A nyár folyamán három jelentősebb rendezvény volt a faluban.

Július 19-én négy 7 fős gyerek csapat versenyzett a falu körüli hat állomás érintésével, ahol 9 önkéntes fiatal várta a gyerkőcöket és pontozta a feladatok teljesítését. A csapatok tetszés szerint álltak össze, és valami apró jutalmat mindenki kapott. A fél 10-től fél 2-ig tartó versenyben a Playboy nyuszik csapa szerezte meg a győzelmet, maguk mögé utasítva a "Kemény fiúk" -at.  

Augusztus 20-án volt a Romanap, ami a szokásos módon jól sikerült. Délelőtt gyerekversenyek zajlottak és foci meccsek. Közben főtt a falu és a meghívottak közös ebédje. 15 órától tánccsoportok és egy zenekar mutatta be műsorát. 2030-tól hajnalig tartó bállal zárult a rendezvény.

Augusztus 29. "Játszva megelőzni-hatékonyan alakítani" - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat féléves programja vette kezdetét ezen a napon községünkben. A Sellyei Kistérség területén 35 települést érint a program, melyen  többek között Adorjás, Kórós, Sámod falu gyerkőceinek hétfőként 2 órás játékos foglalkozásokat tartanak. Az első nap szenzációja természetesen a légvár volt, de részt vehettek sorversenyeken, kosárlabda dobáson is a lurkók.

 

A mappában található képek előnézete Nyár 2011.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.